۷ خرداد ۱۴۰۳، ۸:۰۸

اعتراض مردم آرژانتین به رئیس‌جمهور این کشور/ «میهن، فروشی نیست»

اعتراض مردم آرژانتین به رئیس‌جمهور این کشور/ «میهن، فروشی نیست»

هزاران نفر در استان کوردوبای آرژانتین در اعتراض به سفر رئیس‌جمهور راستگرای این کشور به این استان به خیابان‌ها آمدند و علیه او شعار دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، هزاران نفر در استان کوردوبا در مرکز آرژانتین در اعتراض به سفر «خاویر میلی» رئیس‌جمهور راستگرای این کشور به این استان به خیابان‌ها آمدند و علیه او شعار دادند.

بنابر گزارش‌ها معترضان جاده‌ای را در نزدیکی فرودگاه محاصره کردند تا مخالفت خود را با سفر خاویر میلی به این استان را اعلام کنند.

تصاویر منتشرشده نشان می‌دهد که معترضان خیابان‌ها را مسدود کردند، آتش روشن کردند، و با دردست‌داشتن پرچم‌ها و پلاکاردهایی با مضمون «میهن، فروشی نیست»، «خائن، تو در حال فروش کشورت هستی»، «میلی، زباله است» اعتراض خود را علیه رئیس‌جمهور آرژانتین اعلام کردند.

معترضان با این تظاهرات خیابانی، نگرانی‌های خود را از افزایش میزان تورم و افزایش هزینه‌های زندگی در آرژانتین ابراز کردند.

اوایل اردیبهشت ماه نیز دهها هزار دانشجو در بوئنوس آیرس، پایتخت آرژانتین بر ضد کاهش بودجه دانشگاه ها تظاهرات کردند. علاوه بر بوئنوس آیرس, در شهرهای بزرگ دیگر آرژانتین نیز، دانشجویان، فارغ التحصیلان و استادان ۵۷ دانشگاه در تظاهرات ضد دولتی شرکت داشتند.

دولت آرژانتین بودجه دانشگاه ها را با هدف کنترل هزینه های دولت کاهش داده است. از زمان به قدرت رسیدن خاویر میلی رئیس جمهور آرژانتین در پائیز سال گذشته، بسیاری از طرح های ساختمانی و زیر بنایی عمومی نیز متوقف شده است.

میلی همچنین یارانه های دولتی را به میزان قابل توجهی کاهش داده است. بر اثر اجرای این سیاست ها ارزش پول ملی آرژانتین در مدت ۵ ماه ۵۰ درصد کاهش یافته است. این کشور در ماههای گذشته بارها شاهد تظاهرات قشرهای مختلف مردم علیه سیاست های خاویر میلی بوده است.

کد خبر 6119940

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • بهروز ۱۱:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۳/۰۷
      0 0
      این آرژانتین هم فکر نکنم به غیر فوتبالش مسائل داخلیش برای جامعه جهانی قابل پی گیری باشه